Pàgines
 

Programa VisualKids

VisualKids és un programa fotogràfic personalitzat destinat als més petits de la casa.

 

L’objectiu del programa és construir un record per sempre dels millors moments del nen foto a foto.

 

Els primers anys de vida són un canvi constant. Els nens creixen gairebé d’un dia per l’altre i, sense que ens adonem, es fan grans. Alhora, fer-se grans és una de les seves il·lusions.

 

Ser més alts o fer 5 anys els dóna el poder de dir: “Mama, papi, ja sóc gran”, o fins i tot aposten per la típica frase que comença amb un “quan era petit…”.

És fascinant la il·lusió que els hi fa als petits fer-se grans.

 

I als grans? Els grans estem feliços de veure’ls créixer, però sentim una nostàlgia alegre quan recordem els moments viscuts.

Els revivim, ens emocionem mirant fotografies i ens adonem que aquests són el millor tresor que guardem de la infància del petit.

 

 

 

 

VisualKids inclou: dues sessions fotogràfiques anuals, un recull en vídeo de les fotografies i molts més avantatges!

 

Sessió fotogràfica individual pel nen/a (màxim 2 looks)

 

S’entregarà un CD amb dues carpetes, una amb les sis millors fotos retocades en alta resolució i l’altra amb la resta de fotos (de 50 a 80) sense retocar i en resolució 6Mb (10×15) cadascuna.

Sessió fotogràfica a escollir entre: 

 

  • Sessió individual del nen amb 1 look.
  • Sessió familiar amb pares i germans.
  • Sessió familiar només amb germans.

S’entregarà un CD amb dues carpetes, una amb les cinc millors fotos retocades en alta resolució i l’altra amb la resta de fotos (de 40 a 60) sense retocar y en resolució 6Mb (10×15) cada una.

Més avantatges

 

  • A cadascuna de les sessions realitzarem una foto al costat de la nostra mascota Giffy per anar veient l’evolució en el creixement del nen/a, i així, amb el temps, poder muntar un desplegable.
  • A més, a una de les sessions, us farem gratuïtament una foto de carnet del petit de la casa. Donarem 8 còpies impreses mida carnet, de ben segur que les necessitareu per la guarde, el cole, els avis…
  • Pels germans i pares aplicarem un 50% de descompte en les fotos carnet, en cas que les necessiteu!