Pàgines
 

Tota la informació

 

Els nens tenen molta il·lusió per ser més alts i més grans. Molts cops, es segueix la tradició de mesurar-se i anar apuntant a la paret la data juntament amb l’alçada.

D’aquesta manera, es crea una línia del creixement físic del nen. Si traslladem aquestes marques temporals al món fotogràfic, aconseguim crear una cronologia del nen, un timeline de la seva infància. No es tracta d’aportar unes fotos soltes, sinó d’anar creant l’evolució.

Arran d’aquest concepte neix el programa VisualKids. Mireu com creixo foto a foto!

 

CONEIX EL PROGRAMA VISUALKIDS DETALL A DETALL

 

Amb el programa VisualKids obrim un perfil personalitzat al nen/nena i per una quota anual de només 49€, tindreu un recull de tot el que ha viscut el vostre fill. El programa inclou dues sessions fotogràfiques, un vídeo-muntatge perquè el pugueu compartir amb els vostres amics i familiars, i altres avantatges dels que beneficiar-vos.

 

Què inclou el programa?

 

SESSIÓ ESTÀNDARD

Sessió fotogràfica individual pel nen/a amb un màxim de 2 looks, on s’entregarà un CD amb dues carpetes, una amb les sis millors fotos retocades en alta resolució i l’altra amb la resta de fotos (de 50 a 80) sense retocar i en resolució 6Mb (10×15) cadascuna.

 

SESSIÓ TEMÀTICA

Sessió fotogràfica a escollir entre diferents opcions:

  • Sessió fotogràfica individual del nen amb 1 look
  • Sessió fotogràfica familiar amb pares i germans
  • Sessió fotogràfica familiar només amb germans

 

S’entregarà un CD amb dues carpetes, una amb les cinc millors fotos retocades en alta resolució i l’altra amb la resta de fotos (de 40 a 60) sense retocar i en resolució 6Mb (10×15) cada una.

 

I AIXÒ NO ÉS TOT!

A cadascuna de les sessions realitzarem una foto al costat de la nostra mascota Giffy per anar veient l’evolució en el creixement del nen/a, i així, amb el temps, poder muntar un desplegable.

A més, a una de les sessions, us farem gratuïtament una foto carnet del petit de la casa. Donarem 8 còpies impreses mida carnet, de ben segur que les necessitareu per la guarde, el cole, els avis… Ah! I pels germans i pares aplicarem un 50% de descompte en les fotos carnet, en cas que les necessiteu!

 

Altres avantatges

Tindràs prioritat en horaris, anar atrafegat no serà cap excusa!

Capturar qualsevol instant especial et costarà només 10,00€ la foto. S’ha caigut una denteta, ens hem disfressat, lluïm nou look… Vine a l’estudi i et farem la fotografia!

Les fotos carnet et sortiran completament gratuïtes amb la sessió estàndard.

I si això no et convenç, no et preocupis, perquè també plouran els descomptes!

Qualsevol tipus de reportatge familiar on aparegui el protagonista del programa VisualKids, tindrà un 25% de descompte.

En cas que vulguis veure al petit ben gran, podràs fer-ne un pòster gaudint del 25% de descompte sobre la nostra tarifa d’impressió. També et donem aquest descompte en qualsevol tipus d’impressió que facis de les fotos del reportatge (fotos petites, mitjanes…)

Qualsevol tipus de fotoacabat per la foto del petit que necessitis et costarà un 15% menys.

I si tens un amic amb un fill quasi tan guapo com el teu, i es suma al programa VisualKids, estàs de sort! T’emportaràs un minipòster 30×45 gratuït per tu i un de 20×30 per ell.