Pàgines
 

Blog

Xmas_lights_DC

5 plans per passar el Nadal amb nens

  |   Activitats   |   No comment

Arriba el Nadal i entre àpat familiar i àpat familiar, encara queden moltes estones per gaudir en família. Us presentem 5 plans per passar aquests dies de festes amb nens!

 

1. Nadal al Poble

 

nadal-al-poble-2015

Foto: Poble Espanyol

 

Dissabte 19 i diumenge 20 de desembre, de 10 a 21 h, el recinte del Poble Espanyol de Montjuïc (Barcelona) acollirà activitats nadalenques per a tota la família: pessebres vivents, cantades de gòspel, mercats de Nadal, espectacles de llum i moltes sorpreses més! L’entrada serà gratuïta pels nens i nenes d’entre 0 i 4 anys, i tindrà un preu de 5 € per la resta de visitants.

 

 

2. Caçations

 

caçations

Foto: www.caçations.cat

 

El caçations és una activitat per a totes les edats que consisteix a comprar el Tió per Internet. Però… No el rebràs a casa sinó que l’hauràs d’anar a buscar al bosc amb la teva família! La reserva de l’experiència es pot fer a través del web www.caçations.cat.

 

 

3. El Nadal del MNAC

 

nadalMNAC

Foto: MNAC

 

El Museu Nacional d’Art de Catalunya organitza durant el cap de setmana del 19  i 20 de desembre activitats per a tots els públics, des d’activitats de circ fins a un concert a càrrec del Cor Infantil de l’Orfeó Català. Trobaràs el programa complet al web del museu.

 

 

4. Fira de Santa Llúcia

 

Foto: Ajuntament de Barcelona

Foto: Ajuntament de Barcelona

 

Per 229è any consecutiu, l’Avinguda de la Catedral de Barcelona acull la tradicional Fira de Santa Llúcia, amb un munt de paradetes per a preparar el pessebre i decorar la casa aquest Nadal. Teniu temps fins al 23 de desembre.

 

 

5. L’arbre dels desitjos

 

Foto: Ajuntament de Barcelona

Foto: Ajuntament de Barcelona

 

El Museu de la Cera de Barcelona organitza del 5 de desembre al 6 de gener l’espectacle L’arbre dels desitjos. Els follets i personatges fantàstics del Bosc de les Fades donaran vida al muntatge, una història plena de la màgia del Nadal.

 

 

No Comments

Post A Comment