Pàgines
 

Blog

question

Què busquen les mares a Internet?

  |   Salut   |   No comment

Internet s’ha convertit en la principal font d’informació per resoldre els nostres dubtes. A Internet ho busquem tot i ho trobem tot, des de la informació que formava part del saber popular fins la que estava reservada als experts.

I les mares amb bebès no poden ser menys. Segons un estudi del pediatra Jesús Garrido, Internet s’ha convertit en el principal canal per a buscar informació sobre la salut dels infants de manera ràpida i immediata. Quins són els temes més buscats?

 

1. Problemes de son

L’insomni, les irregularitats en el son, els plors nocturns… Són alguns dels aspectes que més dubtes generen a les mares espanyoles.

 

 

2. L’alimentació dels infants

Un altre dels temes més buscats és la introducció d’alimentació dels bebès. Quines pautes s’han de seguir? Quins aliments s’han d’introduir i quan?

 

 

3. Les malalties

La tercera qüestió més sol·licitada a Internet està relacionada amb les patologies típiques del periode infantil: gastrointeritis, dermatitis, conjuntivitis, etc.

 

sick-child-2

 

I tu? També ets de les que busquen per Internet? Segueix el bloc de VisualKids i et donarem el perquè de tots els dubtes relacionats amb el creixement dels teus fills!

No Comments

Post A Comment