Pàgines
 

Blog

shutterstock_9143284

Les millors ‘apps’ gratuïtes per entretenir els nens aquest estiu

  |   Tecnologia   |   2 Comments

L’estiu és sinònim de sol, platja, piscina, excursions a la muntanya… Però si tens petits a casa, sabràs que hi ha molt de temps lliure. I és normal que se’ns acabin les idees per omplir-lo…

Per això et presentem un rànquing amb les aplicacions mòbils gratuïtes més populars per entretenir els nens aquest estiu, una bona manera de passar les hores d’avorriment i calor de forma educativa i responsable. Aquest és el nostre top 5 d’apps i jocs infantils per a tauletes i smartphones:

 

 

1. La millor app per a nens de fins a 8 anys

 

 

Toca Kitchen 2 és un joc infantil dirigit a nens de fins a 8 anys sobre cuina saludable. Amb aquesta app, els més menuts de la casa podran aprendre a cuinar tot allò que vulguin: fruita, verdura, arròs, pasta, carn, peix… Fins i tot, amb la possibilitat de fer receptes vegetarianes. I això no és tot! Els mini-xefs podran servir les seves receptes als comensals i veure les seves reaccions. Potser massa salat? Massa cru? O just al punt? Juga, descobreix les teves habilitats culinàries i passa una bona estona! Cuinar és divertit!

 

 

2. El joc de lògica més popular

 

 

Cut the Rope 2 és un joc de lògica i estratègia que té com a objectiu aconseguir un caramel per al petit monstre Om Nom. Consisteix a completar reptes del tot enginyosos per guanyar medalles, avançar en el joc i pujar de nivell. Permet jugar individualment i competir amb altres usuaris. La nova versió del joc incorpora un mapa interactiu per descobrir els llocs amb més caramels, set nous personatges i moltes més novetats! Recomanat a partir de 9 anys.

 

 

3. El millor joc d’aventura i velocitat

 

 

Posa a prova els teus reflexes i activa l’adrenalina amb Temple Run, el joc que ja ha enganxat a petits i a grans. Corre amunt i avall i supera els precipicis més perillosos per aconseguir el tresor més preuat! Esquiva trampes, salta, recull monedes i acumula poders per ser el més ràpid a aconseguir el premi!

 

 

4. L’app infantil més creativa

 

 

Exploration Lite és una app desenvolupada en un entorn 3D que permet construir i transformar el terreny. Està inspirada en Minecraft, el popular joc per realitzar construccions lliures mitjançant blocs tridimensionals, explorar l’entorn i crear objectes. La millor aplicació per desenvolupar la creativitat i l’enginy dels nens (i no tan nens)!

 

 

5. L’app més popular per aprendre idiomes

 

 

Si vols començar el curs amb els deures fets, descarrega’t Duolingo, l’app més recomanada per aprendre idiomes de forma gratuïta. Aprèn anglès, francès, italià i portuguès tot jugant: guanya punts, supera vides i registra la teva evolució dia a dia! Cada lliçó incorpora exercicis per llegir, escoltar i escriure, a més de traduccions i preguntes d’opció múltiple.

 

2 Comments
  • montse | ago 5, 2015 at 5:54 pm

    Us recomano também el “piano pals”, és una app gratis d’un piano per tocar sons d’animals, numeros, colors, ……. i encara que és en anglés és molt adictiu per el meu nen des de que tenia quasi 2 anys.
    Molt bona iniciativa

    • VisualKids | ago 6, 2015 at 3:51 pm

      Moltes gràcies pel teu comentari, Montse! :)

Post A Comment